20. mar, 2020

Internationella glädjedagen

Dagen har verkligen varit i glädjens tecken 💕 Först en healing till en hund (med lite djurkommunikation). Det är så underbart att jobba med universums energier. Därefter iväg för beskärning av ett päronträd och därpå ympa 10 kvistar för bättre pollinering. Hos dagens näst sista kund trimmade jag ett hav av ljung. Det blir så vackert till våren när det nya kommer upp. Sist på dagen var en beställning på en sängflytt. Men då fick jag ha med min man som lyfthjälp. Alla nöjda och glada!

Med det som verkligen gjorde dagen extra glädjefylld var att efter idogt arbete gick almarna från förrgårdagens bild att rädda.Och mycket också tack vara en förståndig och klok kyrkohede Jonas. 🙏 Har tänkt såga upp dem och göra bänkskivor till kyrkan av dem. Det blir vackert för besökare att sitta på träden som samplanterades vid kyrkbygget 1861. De är en riktig natur-kulturskatt!  💕 Riktig miljövård!

Senaste kommentaren

27.09 | 11:23

Hej skulle vilja förbeställa till ympris till 2023
Antonovka, Cox orange, Gloster, Lobo, melon röd, red calypso, Discovery, farmors juläpple 1 styck av varje

16.07 | 19:43

Hej Eva:)
Jag skulle vilja beställa 10 stycken ympade äpple träd på A2 GRUNDSTAM 3 gula/röda Gravenstiner 3 st Cox orange,2 st Discovery 2 st 2 st päron 1st Conference och 1 st Williams

Mvh Lukas:)

02.04 | 08:58

Hej, kan du få kontakt med djur som gått bort?

25.01 | 19:58

Brukar ni fixar epoxy matbord eller soffbord. Jag gillar sidan.

Dela den här sidan