Djurkommunikatör

Certifikat

Det är så fantastiskt att kunna samtala med djur och kunna delge ägarna vad djuret har att förtälja💕 Jag känner mig privilegierad och tacksam att ha fått den gåvan!

I min utbildning ingick:

1. Grundkurs: att kommunicera med djur man träffar, telepatisk djurkommunikation 

2. Healing & helande djurkommunikation

3. Kontakt med djur från andra sidan, bortsprungna djur

Nu är jag certifierad djurkommunikatör. Dax att hjälpa djuren!

Djurkommunikation är en telepatisk kommunikation mellan mig som djurkommunikatör och djuret. Telepati är ett av våra, oftast glömda sinnen, som alla bär med sig. Tänk efter; det ringer i telefonen  och man vet vem det är eller att man är på väg att svara innan det ringt. "När man talar om trollen"...

Telepati är förmågan att känna en annan varelse över avstånd, hur långt det än är. Telepati är en kontakt med/till alla varelsers själ. Alltså går det alldeles utmärkt att tala med ett djur via en bild, med namn, kön och ålder.

När jag kommunicerar med djuren blir det oftast en konversation, med frågor och svar. Ibland visas bilder och ibland får jag smaker i munnen. Känslan att det bara ÄR så - jag ser med mina inre sinnen.

 Förmedla kärlek, tacksamhet och beundran till sitt djur! Förklara vad man känner och djuret kan berätta vad det känner 💕

 Man kan hälpa djuren och deras människa att förstå och hantera oro, beteendeproblem och lösa missförstånd. 

 Hjälpa att förbättra förståelse och kommunikationen mellan djur och människa, skapa balans.

 Underlätta vid konvalecens, healing hjälper energiflödet i kroppen att självläka.

 Bortsprungna djur kan berätta hur det ser ut där de är. Hemkomna djur kan berätta vad de varit och varit med om.

Djuret brukar bli mer levande, mer medveten och gladare efter en komunikation. Förhållandet til sitt djur brukar bli bättre och mer harmoniskt efter ett samtlal.

 Måste tillägga att det är fantastiskt att också kunna ge djuren healning.

Djurkommunikationdel1

Var så god att ladda ner!

Djurkommunikation.del2

Var så god att ladda ner!

Djurkommunikation.del3

Var så god att ladda ner!

Så här går det till:

Att beställa en djurkommunikationskonsultation:

Ring mig på 070-104 54 25 eller maila; evalena.habacke@gmail.com för att boka en telefontid. Maila mig en nytagen bild av djuret. Jag ringer dig på tiden vi bestämt och vi samtalar. Det blir en trepartskommunikation; du, ditt djur och jag (som "översätter") Du har frågorna och jag svarar det jag får in från djuret. Kanske har djuret någon fråga till dig? Eller en åsikt som du får förklara? Alla djur är dock inte lika pratsamma, men att få säga något kan underlätta och få energierna att flöda bättre.

Efter samtalet skriver jag en PDF som jag sänder dig på mailen.

Vanligtvis kostar en konsultation 600 kr.

Varmt välkommen till ett spännande samtal.  

Sallie önskar heta Ängla, hon säger att hennes matte blir rosa av att säga det namnet. 💕 Denna blott 5 månaders valp hade så mycket att berätta och har full kontakt med andra sidan att jag efter samtalet riktigt bubblade av lycka. Tack Anneli Sandström att jag fick tala med din fina valp. 🙏

Sallie önskar heta Ängla, hon säger att hennes matte blir rosa av att säga det namnet. 💕 Denna blott 5 månaders valp hade så mycket att berätta och har full kontakt med andra sidan att jag efter samtalet riktigt bubblade av lycka. Tack Anneli Sandström att jag fick tala med din fina valp. 🙏

Är så tacksam att kunna förmedla vad djuret önskar och vet. Så bra det kan bli om ägarna, som i detta fallet, lyssnar på sitt djur. ❤️

Är så tacksam att kunna förmedla vad djuret önskar och vet. Så bra det kan bli om ägarna, som i detta fallet, lyssnar på sitt djur. ❤️

Trevägskommunikation; djuret, ägaren och jag.

Hej Eva!

Jag vågar knappt skriva till dig, men... sedan du pratat med Chex så har han varit mkt gladare. Vi tar  honom först oavsett vad vi ska göra. Jag hoppas hoppas att han känner sig mer uppskattad nu. Han springer inte iväg när vi ska hämta honom. På onsdag kommer equiterapeuten och ska kolla igenom honom ordentligt.

Jag är så tacksam för att du pratade med honom.

Jag hoppas att vi kommer över allt det negativa nu 🙂

Tack Eva!

Med varma hälsningar 

Mia

Är så tacksam, både för att ha gåvan att kunna kommunicera och att hästen ville lyssna. 🙏 💕 🙏

Är så tacksam, både för att ha gåvan att kunna kommunicera och att hästen ville lyssna. 🙏 💕 🙏

En skäggagam som vet att han är snygg och som blev bra i ryggen av healingen.

Här talar jag med vår ko Svea. Så bra att veta vad hon tycker!

Kanin

Denna kaninen fick förklarat sig och han kan healing ❤️

Shettissto

Vad hon tycker om framtiden. Det kunde man inte tro!

Alpackan fick sitt stoföl, som hon sagt mig.

Ett kattsjäl från Egyptens tempel. En sådan känsla att ha varit där!

Fisk

Tänk dig att få vara en fisk i ett samtal! Tack!

Valack

Så pratglad och trevlig att tala med. Kunnig!

Denna kämpe är den katt som bott längst bort när jag talade med henne. Ända borta i Dubai!

Vad har du att säga? Kan du tänka dig att lyssna på förslag?

Papegoja

Även en papegoja kan överraska både mig och ägaren... 💕

Islandssto

Poet och tryggheten själv.

Underbar feedback:

Hästrespons:

Det är så fränt, till och med min tränare som inte tror på att man kan prata med djuren sa att det var stor skillnad. Han sa att han var överbevisat och att Eva är ett geni som lyckats hjälpa Shaman ;) 

Jag kände en stor lättnad och lite att aha nu förstår jag honom och hur han tänker då du sagt om hur han tänkte på söndagen. Jag tror hans känslor kom till mig och det kändes som att han var tacksam att jag förstod honom, hur han kände och upplevde. I morgon ska vi starta en liten gårdstävling i låg klass så jag hoppas han tycker det ska bli roligt för det tycker jag. Äntligen tycker jag det är roligt och inte har ångest inför hoppningen.

Kram finaste du, trevlig helg från oss :)

Hälsn Sara 

Skotträdd hund:

Förra året, sista dagen, fick jag ett mail från en hundägare som har en hund vars värsta mardröm är just nyårsafton. Hunden brukar skaka och hypervetnilera och vägra kissa på ca ett dygn. Förra året hyperventilerade hon fortfarande efter 4 timmar efter tolvslaget. Jag talade med hunden och förklarade allt, hur det fungerar, hur länge det håller på och varför det smäller så vilt.

Dagen därpå fick jag belönande feedback ❤️ Nyårsnatten gick över förväntan! Visst var hon rädd men hyperventilerade bara 30 min. vid just tolvslaget men sen lugnade hon sig. Hon hade inte den vanliga paniken utan var mer kontrollerad.

- Hon kändes tryggare på något sätt, säger Anneli. Hon till och med kissade på kvällen och det har aldrig hänt förut! Efter allt ståhej gick hon och lade sig och sov lugnt hela natten. Helt otroligt!

- Helt klart det bästa nyår på många, många år! Jag är så tacksam 🙏

Katt på villoväg

En dag kom ett mail från en dam vars innekatt hade råkat komma ut. Hon var väldigt orolig. Samma natt jag emottagit mailet hade den hittat hem igen. Damen ville då veta var katten varit. Jag förklarade "rundan" den gått och hon förstod precis. Den hade förvillat sig bort och gått runt en sjö med alla de skiftande terrängerna jag beskrev och kolonilotterna i slutet innan han hittade hem till sin matte igen. Hon var orolig för att han varit nere i byn, men så var inte fallet. PHU!

Kommentarer

02.04.2022 08:58

Susanne

Hej, kan du få kontakt med djur som gått bort?

Senaste kommentaren

27.09 | 11:23

Hej skulle vilja förbeställa till ympris till 2023
Antonovka, Cox orange, Gloster, Lobo, melon röd, red calypso, Discovery, farmors juläpple 1 styck av varje

16.07 | 19:43

Hej Eva:)
Jag skulle vilja beställa 10 stycken ympade äpple träd på A2 GRUNDSTAM 3 gula/röda Gravenstiner 3 st Cox orange,2 st Discovery 2 st 2 st päron 1st Conference och 1 st Williams

Mvh Lukas:)

02.04 | 08:58

Hej, kan du få kontakt med djur som gått bort?

25.01 | 19:58

Brukar ni fixar epoxy matbord eller soffbord. Jag gillar sidan.

Dela den här sidan