Delkroppsmassager på 30 minuter. 375 kr

Rygg-, nacke- och axelmassage. Handmassage. Knä- och fotmassage.

Rygg-, nack- och axelmassage

Uppmjukande massage på rygg, nacke och axlar som släpper spänningar och låter cirkulationen komma igång. Motverkar stress och överansträgning. Hjälper dig att bli tåligare för påfrestningar, får dig att slappna av och fyller på ditt energilager.

Hand- och underarmsmassage

Ger händerna kraft och energi. Du får massage på hela underarmarna och händerna med fokus på lederna. Massagen avslutas med en frigörande stretch för ökad rörlighet och blodcirkulation. Du får ett bättre grepp om vardagen.

Knä- och fotmassage

Omsorgsfull fot- och knämassage med fokus på lederna. Skön vadmassage som ökar blodcirkulationen och frigör spänningar. Därefter en ljuvlig fotmassage där trötta fötter får en uppiggande behandling.

Rygg-, nack- och axelmassage

Hand- och underarmsmassage

Knä- och fotmassage

Healingmassage

Healing kombinerat med massage är ett unikt redskap för att förstå och kunna bearbeta sammanhangen mellan vår fysiska kropp, psyket och vår spirituella sida av livet. Från välbefinnande och avspänning, till att gamla spänningar och skavanker släpper taget och personlig utveckling med insikter och en djup upplevelse av att vila i sig själv.

Detta är en omsorgsfull och rofylld grundläggande healingmassage, ett kraftfullt redskap för personlig utveckling. Jag följer kroppens energier i mycket lugn takt och är ständigt uppkopplad genemot universums helande kraft. Du blir djupt avslappnad samtidigt som kroppen blir uppladdad. Man kan säga att kroppens energibanor får massage och nytt bättre flöde. Jag hjälper din kropp att läka sig själv.

Kildenterapeuttbildningen innehöll också kunskap om kroppens olika psykiska områden och hur psyket är kopplat till massagen. En lärdom för ökad kroppsmedvetenhet, självkännedom och grundtrygghet. 

75 minuter 850 kr.

Healingmassage/avslappningsmassage

En riktigt avslappnande massage där kroppen ges möjlighet att återhämta sig och ladda på nytt.

Polaritetsmassage

I denna massagen använder jag mig av polaritetstekniker, som förbinder och skapar balans mellan kroppens olika delar, t ex balans mellan tankar och känslor, manligt och kvinnligt. Ni ökar er kunskap om er själva och börjar se de motsatser vi alla rymmer inom oss av både styrkor och konflikter. Ni når till en inre ro och känner er mer hela som människor och mer jordad.

När huvudet är fullt av tankar som hela tiden snurrar, är polaritetsmassagen perfekt. Huvudets aktivitet ges möjlighet att tona ner och kroppens energibanor får bättre flöde. Alltså en kombination avslappning och nedtoning, ge kroppen en chans till återhämtning.

En fantastisk massage inkl. polaritet!

75 minuter 700 kr

Chakra massage

I denna starka och kraftfulla massagen arbetar jag med kroppens chakra, som är energicentra i kroppen och har en stor betydelse för vår utveckling och för vårt psyke. Du får kunskap om och upplevelse av hur kroppens chakra hänger ihop med kropp, tanke och känsla. Chakran är lika viktiga som våra fysiska organ eftersom en större del av kroppens psykiska energier rör sig i och igenom våra chakra. En utveckling och balansering av våra chakra är avgörande för vår livskvalité.

Eftersom denna massage är väldigt stark energimässigt, ger jag den inte förrän klienten gått healingmassage och polaritetsmassage. Eller är väl insatt i chakrats verkningar.

75 minuter 700 kr

Psykisk massage

Kursen lär ut hur vi arbetar med de psykiska strömmarnas energipunkter, som hjälper oss att stärka vår medvetenhet om vad vi tar emot och vad vi ger ut. När vi går genom livet utan att märka vad vi ger ut och tar emot kan vi bli på dåligt humör utan att förstå varför, vi kan såra andra utan att märka det eller vi kanske håller tillbaka av rädsla för att bli svikna. På så vis lever vi ett begränsat liv. Du kommer att öka din kunskap om dig själv och ditt sätt att vara mot andra och mot dig själv. Du får kunskap om och upplevelse av hur kroppens psykiska strömmar hänger ihop med kroppsmedvetenhet, tankar och känslor.

75 minuter 700 kr

Frigörande massage

Kursen lär ut att kombinera den grundläggande healingmassagen med mjuka rörelser och stretch, som öka rörligheten och flödet i lederna. Den frigörande massagen löser våra muskulära spänningar som är svåra att nå vid vanlig massage. De olika psykiska områdena möter dessutom varandra i lederna och här integrerar och binder vi ihop dem, t ex vi har kanske viljan (som är knuten till låren), men törs inte handlingen (som är knuten till underbenen), konflikten sätter sig i knäna (som kontroll och ångest över att släppa).

 75 minuter 700 kr

Hur går det till att boka?

När du bestämt dig för att få denna underbara, avslappnande och välgörande massage ringer du mig,

 mobil.nr: 070-104 54 25, och bokar en tid. Tiderna varierar dagligen och mellan kl 9 till kl 19.

Jag är medlem och försäkrad hos SFKM; Skandinaviska förbundet komplementärmedicin. 

Behandlingen är godkänd som rehabiliterande friskvård.

Klicka på länken och läs mer om Kildenterapin:

Vackra chakradockor. Sys och säljes av Lisa. Titta in på www.post-lisasbutik.com

Vackra chakradockor. Sys och säljes av Lisa. Titta in på www.post-lisasbutik.com

Massagebänksuppackning

Senaste kommentaren

27.09 | 11:23

Hej skulle vilja förbeställa till ympris till 2023
Antonovka, Cox orange, Gloster, Lobo, melon röd, red calypso, Discovery, farmors juläpple 1 styck av varje

16.07 | 19:43

Hej Eva:)
Jag skulle vilja beställa 10 stycken ympade äpple träd på A2 GRUNDSTAM 3 gula/röda Gravenstiner 3 st Cox orange,2 st Discovery 2 st 2 st päron 1st Conference och 1 st Williams

Mvh Lukas:)

02.04 | 08:58

Hej, kan du få kontakt med djur som gått bort?

25.01 | 19:58

Brukar ni fixar epoxy matbord eller soffbord. Jag gillar sidan.

Dela den här sidan