28. apr, 2020

Gräsklipp

I går måndags klippte vi gräset för första gången denna säsong.  Och varenda grässtrå gick åt. Jag bara väntar på nästa gång. Att anlägga en bädd är kul, även när kunder vill ha det! Och nöjet att få plantera i den sedan är ännu kuligare och se allt växa upp är kuligast! Idag har jag rensat en sådan låda som på bilden, men med rabarber och björnbär. Och massor av ogräs. Så roligt det var när det var klart, inte ett ogräs kvar och jag fick plantera den full med mina växter.

I går måndags klippte vi gräset för första gången denna säsong. Och varenda grässtrå gick åt. Jag bara väntar på nästa gång. Att anlägga en bädd är kul, även när kunder vill ha det! Och nöjet att få plantera i den sedan är ännu kuligare och se allt växa upp är kuligast! Idag har jag rensat en sådan låda som på bilden, men med rabarber och björnbär. Och massor av ogräs. Så roligt det var när det var klart, inte ett ogräs kvar och jag fick plantera den full med mina växter.

Senaste kommentaren

27.09 | 11:23

Hej skulle vilja förbeställa till ympris till 2023
Antonovka, Cox orange, Gloster, Lobo, melon röd, red calypso, Discovery, farmors juläpple 1 styck av varje

16.07 | 19:43

Hej Eva:)
Jag skulle vilja beställa 10 stycken ympade äpple träd på A2 GRUNDSTAM 3 gula/röda Gravenstiner 3 st Cox orange,2 st Discovery 2 st 2 st päron 1st Conference och 1 st Williams

Mvh Lukas:)

02.04 | 08:58

Hej, kan du få kontakt med djur som gått bort?

25.01 | 19:58

Brukar ni fixar epoxy matbord eller soffbord. Jag gillar sidan.

Dela den här sidan