15. sep, 2020

Djurpt avslappnande

Högsta betyg när kunden utbrister efter massagen: så djupt avslappnande, har inte varit med om en sådan massage förut! Då blir jag så tacksam för att kunna hjälpa. Och lite spännande, hens farmor kom och titta till oss under behandlingen... alltså från andevärlden.
Ja, det blev lite sågat idag men knappt hälften får sågas om! Jag blir så ledsen, det blir verkligen skevt och åt h...vete. 15000 kr har jag betalat för det. Vad blir det? Skevt, stympat och evig tid. men några skivor blir fina (och då väldigt dyra) Satte sten hos en kund på eftermiddagen, det ska bli en inkörsväg för en robotgräsklippare. Ett litet jobb trodde jag men det tog ändå 2.5 tim. Sista jobbet var att plantera två äppelträd för kunden som beställde två blodäpplen. Det gjorde jag gärna! Våra djur fick beta lite senare i hagen med långt gräs för jag var inte hemma förrän kl 20. Så när det var kolsvart kom de tillbaka in i deras stora hage men med avbetat gräs. De får inte bli för tjocka. Det är inte bussigt.

Senaste kommentaren

27.09 | 11:23

Hej skulle vilja förbeställa till ympris till 2023
Antonovka, Cox orange, Gloster, Lobo, melon röd, red calypso, Discovery, farmors juläpple 1 styck av varje

16.07 | 19:43

Hej Eva:)
Jag skulle vilja beställa 10 stycken ympade äpple träd på A2 GRUNDSTAM 3 gula/röda Gravenstiner 3 st Cox orange,2 st Discovery 2 st 2 st päron 1st Conference och 1 st Williams

Mvh Lukas:)

02.04 | 08:58

Hej, kan du få kontakt med djur som gått bort?

25.01 | 19:58

Brukar ni fixar epoxy matbord eller soffbord. Jag gillar sidan.

Dela den här sidan