15. jun, 2021

Felplanering

Hur tänkte jag idag? I förrgår tog jag upp blåbärspulp (resterna efter att jag kallpressat blåbär för ren juice till blåbärssaft). I  morse var jag då tvungen att göra sylt utav det, det var ju därför jag tog upp det.  MEN... snickaren kommer på torsdag och det är ju långt ifrån färdigt i epoxyrummet. Så idag har pojken och jag lagt hela golvet!!! Det är sällan jag får ont i kroppen när jag jobbar, hur tungt det än är, men idag har jag fått lite ont i ryggen får jag erkänna. Golvläggare ska jag inte bli i mitt nästa liv. Men så bra det blev, får jag också erkänna då. Vi är väldigt nöjda i alla fall.

Hur tänkte jag idag? I förrgår tog jag upp blåbärspulp (resterna efter att jag kallpressat blåbär för ren juice till blåbärssaft). I morse var jag då tvungen att göra sylt utav det, det var ju därför jag tog upp det. MEN... snickaren kommer på torsdag och det är ju långt ifrån färdigt i epoxyrummet. Så idag har pojken och jag lagt hela golvet!!! Det är sällan jag får ont i kroppen när jag jobbar, hur tungt det än är, men idag har jag fått lite ont i ryggen får jag erkänna. Golvläggare ska jag inte bli i mitt nästa liv. Men så bra det blev, får jag också erkänna då. Vi är väldigt nöjda i alla fall.

Senaste kommentaren

27.09 | 11:23

Hej skulle vilja förbeställa till ympris till 2023
Antonovka, Cox orange, Gloster, Lobo, melon röd, red calypso, Discovery, farmors juläpple 1 styck av varje

16.07 | 19:43

Hej Eva:)
Jag skulle vilja beställa 10 stycken ympade äpple träd på A2 GRUNDSTAM 3 gula/röda Gravenstiner 3 st Cox orange,2 st Discovery 2 st 2 st päron 1st Conference och 1 st Williams

Mvh Lukas:)

02.04 | 08:58

Hej, kan du få kontakt med djur som gått bort?

25.01 | 19:58

Brukar ni fixar epoxy matbord eller soffbord. Jag gillar sidan.

Dela den här sidan