1. jan, 2022

Svenska friskvårdsförbundet

Så fridfull förmiddag fram till 13-tiden. Då hade min käre make och jag inventerat äppelträden som växer runt hästhagen, vad vi kan ta ympris på och vilka som dött. Vi började längst bort och jobbade oss närmare hemåt. När vi kom runt kröken nere i hagen och tittade från den vinkeln upp mot vårt  hus... såg vi att vildsvinen bökar väldigt mycket i slänten ned mot hästhagen. Det syns inte uppifrån... 🤬🤬🤬🐗🤮😡😭 Så hela eftermiddagen ända till det blev mörkt höll vi på att sätta upp extra eltråd för att förhindra stor förödelse! SHIT!!! Jag gled på en rot och vred knät - jäklar vad det gjorde ont! Så kvällen blev lugn, vi sammanfattade alla äppelträd och gjorde ymprisuppdateringar. Och gjorde en registrering av företaget till Friskvårdsförbundets terapeutregister. Förut var det Boka direkt, men de har registret själv nu. Det kommer bli bättre, Yesss!

Så fridfull förmiddag fram till 13-tiden. Då hade min käre make och jag inventerat äppelträden som växer runt hästhagen, vad vi kan ta ympris på och vilka som dött. Vi började längst bort och jobbade oss närmare hemåt. När vi kom runt kröken nere i hagen och tittade från den vinkeln upp mot vårt hus... såg vi att vildsvinen bökar väldigt mycket i slänten ned mot hästhagen. Det syns inte uppifrån... 🤬🤬🤬🐗🤮😡😭 Så hela eftermiddagen ända till det blev mörkt höll vi på att sätta upp extra eltråd för att förhindra stor förödelse! SHIT!!! Jag gled på en rot och vred knät - jäklar vad det gjorde ont! Så kvällen blev lugn, vi sammanfattade alla äppelträd och gjorde ymprisuppdateringar. Och gjorde en registrering av företaget till Friskvårdsförbundets terapeutregister. Förut var det Boka direkt, men de har registret själv nu. Det kommer bli bättre, Yesss!

Senaste kommentaren

27.09 | 11:23

Hej skulle vilja förbeställa till ympris till 2023
Antonovka, Cox orange, Gloster, Lobo, melon röd, red calypso, Discovery, farmors juläpple 1 styck av varje

16.07 | 19:43

Hej Eva:)
Jag skulle vilja beställa 10 stycken ympade äpple träd på A2 GRUNDSTAM 3 gula/röda Gravenstiner 3 st Cox orange,2 st Discovery 2 st 2 st päron 1st Conference och 1 st Williams

Mvh Lukas:)

02.04 | 08:58

Hej, kan du få kontakt med djur som gått bort?

25.01 | 19:58

Brukar ni fixar epoxy matbord eller soffbord. Jag gillar sidan.

Dela den här sidan